Speedbådskørekort på 1 dag - Kurser i Aalborg, Aarhus, Fredericia og København - Priser fra 1495kr

Tilmeld dig speedbådskørekort her

Kurser i Aalborg, Aarhus, Fredericia og København.

Tag dit speedbådskørekort hos os på bare én dag fra kr. 1495 inkl. beståelsesgaranti og fuld forplejning

(Se kursuskalender og tilmeld dig nederst på denne side)

Priserne er således kr. 1495 for hverdagskurser & kr. 1495 for weekendkurser. Bemærk at der på alle kurser tillægges et prøvegebyr på kr. 500, som går til den afsluttende prøve sidst på kursusdagen.

Hos os kan du tage speedbådskørekort i Aalborg, Aarhus, Fredericia og København. På kun én dag bliver du sat grundigt ind i tingene, så du kan erhverve dit certifikat og sejle sikkert.

Beståelsesgaranti

Når du tager et kursus hos os, er du sikker på at få dit speedbådskørekort. Vi klæder dig godt på med alt det, du behøver at vide for at kunne bestå den afsluttende, lovpligtige prøve, som en bemyndiget censor afholder sidst på kursusdagen. Desuden har vi beståelsesgaranti. Det betyder, at hvis du stik imod al forventning ikke består prøven første gang, kan du kvit og frit forsøge igen, indtil det lykkes.

Som udgangspunkt kan du hos os tage speedbådskørekort hele året. I de vintre, hvor havet fryser til is, kan vi dog ikke sejle med vores både og kan derfor blive nødt til at aflyse et kursus. Det sker heldigvis sjældent, og i de få tilfælde vil du naturligvis helt frit kunne vælge en anden dato, der passer dig.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for et speedbådskørekort? Så klik her og se, om du har brug for det. Hvis du stadig har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os – så hjælper vi dig med det samme.

Betaling

Du kan vente med at betale helt frem til kursusdagen (enten kontant eller med dankort). Du kan også vælge at forudbetale kurset.

Afmelding

Der er mulighed for at afmelde, hvis du skulle blive forhindret. Men gør det venligst i god tid, så en anden kan få din plads.

Tilmeld dig nu – enkelt og hurtigt

Sådan tilmelder du dig vores speedbådskursus via 3 simple trin:
(Se kursuskalenderen nederst på siden)

1. Trin

Vælg kursussted i øverste højre hjørne i kursuskalenderen

2. Trin

Klik på din ønskede dato og se prisen

3. Trin

Indtast dine kontaktinformationer og tryk “Tilmeld mig nu”

Efter tilmeldingen modtager du en ordrebekræftelse med al nødvendig information. Du vil også få tilsendt et lille digitalt kompendium, som du bedes gennemlæse inden kursusstart. Det tager omkring to timer at gennemgå og gør dig godt rustet til kurset.

Vi glæder os til at se dig og garanterer en forrygende kursusdag!

Hvis du ser kursuskalenderen på din telefon, skal du vende din telefon om på siden.

Kursuskalender 2018

Aarhus
Vælg kursussted
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Fornavn*
Efternavn*
Email*
Telefon nr*
Din adresse*
Dit postnr & by*
Har du noget på hjerte? Så tilføj en note
Forkert kode
Tusind tak for din tilmelding
OK